Myosotis Cards

kaarten en ontwerpen die verbinden

Myosotis Cards

Welkom op onze website, wat leuk dat je eens een kijkje neemt! We vertellen hier graag wat meer over onszelf en Myosotis Cards.

Al onze hoogtepunten en extra informatie vind je hieronder in de blogposts.

Ons verhaal
Wij zijn Marie en Jonas, de twee gezichten achter Myosotis Cards.

Hey! Ik ben Marie, 21 jaar oud. Student aan de universiteit van Gent waar ik handelswetenschappen studeer. In mijn vrije tijd ben ik graag creatief bezig. Daarnaast vind je mij op stal bij de paarden of op een terrasje in Gent met vriendinnen.

Myosotis Cards is ontstaan tijdens een creatieve bui in de eerste lockdown. Ik wou graag mijn vrienden laten weten dat ik aan ze dacht en stuurde daarom naar iedereen een gepersonaliseerd kaartje. Iedereen was super enthousiast! Na een aantal complimenten en een klein duwtje in de rug heb ik de instagrampagina opgericht om mijn creativiteit te delen. Al snel werd echter duidelijk dat ik ook graag wou gaan verkopen. Vanaf daar helpt Jonas met de minder leuke kant van dit geweldige avontuur.

Want zoals waarschijnlijk wel al duidelijk is, ben ik de creatieve van de twee. Ik ontwerp de kaartjes en kom af met de zotste ideeën. Ik ben ook fotograaf van dienst en hou de social media op orde.

Marie
Jonas

Hallo daar! Ik ben Jonas, 24 jaar oud.

Zoals Marie al vertelde, houdt zij zich bezig met de creatieve kant van Myosotis Cards. Wel, ik zorg ervoor dat die creatieve kant in één passend geheel tot bij jullie komt. Ook zorg ik ervoor dat jullie bestellingen juist opgevolgd worden zodat ze zo spoedig mogelijk bij jou in de brievenbus belanden. Ik help brainstormen over kleine en minder kleine beslissingen, zorg er mee voor dat Myosotis Cards zich steeds verder kan blijven ontwikkelen en leer ondertussen nog wat bij over de werking van Instagram. Daar had ik voor Myosotis Cards alles behalve verstand van. Oepsss.

Kortom: Samen staan Marie en ik sterk en kunnen we jullie ervan verzekeren dat de puntjes op de i staan bij Myosotis Cards!

Waarom Myosotis Cards?
Myosotis vertaald naar het Nederlands betekent ‘Vergeet-me-nietje’, zoals de kleine blauwe bloemetjes. Als je de tijd neemt om een mooie kaart uit te kiezen, er een leuke tekst op te schrijven en ergens een postbus te zoeken om die te posten dan laat je aan de persoon die de kaart ontvangt iets heel speciaal weten. Je zegt eigenlijk dat je aan hem of haar denkt en vooral: “Hey, ik wil tijd vrijmaken om een lach op je gezicht te toveren.”. Want iedereen ziet natuurlijk wel graag iets anders dan rekeningen in zijn brievenbus vallen. Stuur dus een kaartje naar een vriend, collega, oma of leerkracht en laat hen weten dat je aan hen denkt!
Hoogtepunten en meer informatie.
Het goede doel...
Hoogtepunten en meer info

Einde steunactie PUNT.vzw

3 maanden heeft Myosotis Cards actie gevoerd, kaartjes verkocht en mensen geïnspireerd met heel wat interessante informatieposts. In deze blogpost gaan we een laatste keer over de belangrijkste mijlpalen van de actie.

Lees verder »
Bullet journaling
Hoogtepunten en meer info

Bullet Journaling

Bullet journalling. Wat is het? Hoe begin je eraan en waar vind je er inspiratie voor? Laat deze post je alvast op weg zetten.

Lees verder »